• Bingo banko tips

    Der er meget lidt du kan gøre for at influere eller forudsige udfaldet i Bingo. Bingo afhænger af held og spilles primært for sjov. Dog er der herunder nogle brugbare tips, indsendt af besøgende.

    Spil aldrig på flere plader end du kan overvåge – pas på med at købe ”spil alt hvad du kan for x,-!” tilbud, da du vil ende med ikke at kunne holde styr på dine plader!

    Tryk aldrig for hårdt når du markerer dine plader med en pen – det virker bedre, hvis du trykker meget let. Hvis du trykker for hårdt vil din pen begynde at lække.

    Papirsplader med lavere serienumre har en tendens til at have numre der ligger tæt sammen. Længere spil, så som Coverall, har en tendens til at have numre kaldt, der netop ligger tæt sammen – eksempelvis 16, 17, 19 og 20 i en omgang. For at vinde flere Coveralls, prøv da at komme tidlig og anskaffe de første set af papirs plader. På store spille aftener placerer ejerne gerne pladerne i stakke hvor de øverste har de laveste serienumre.

    Vær venlige mod dem omkring dig. Råb ikke hvilke numre, du skal bruge.

    At brænde et nummer (på en papirsplade) betyder ikke, at det vil blive råbt op næste gang.

    Køb en plade af personen ved siden af hver aften. Du ved aldrig hvornår du gerne vil have et til spil når din pung siger, det er tid til at tage hjem!

    Del din rigdom, når du vinder. Smid en lykkemønt til dem omkring dig, når du vinder. Hvis de vinder en stor pulje, kan det være, de vil returnere tjenesten (tifoldigt)! Især hvis de vinder med din lykkemønt.

    Hvis du gerne vil vinde, spil da på aftener, der normalt er stille for dem, der afholder arrangementerne (mandag-torsdag er der normalt færre spillere end i weekenderne). Da det er et spil, der afhænger af held, vil der altid være færre plader i spil, når der er færre spillere. Hvis du har så mange plader som du selv har det godt med at spille, og der er færre plader i spil på grund af mangel på spillere, har du en procentvis større chance for at dine plader er heldige. Heldige odds? Det tror jeg nok! Især hvis du er en hal, der burger elektroniske numre og du har 2 eller 3 plader per spil.

    Fortæl ikke hele tiden din partner om dine dårlige plader. Det vil virkelig gå vedkommende på nerverne.
    Glem ikke at medbringe tape. Nogle specielle spile kommer i enkelte plader, købt separat, og det er nemmest at afmærke dem hvis de er klistret sammen. Hint nummer to: tape dem på bagsiden, ikke foran.